BitcoinMiningHandleiding–Beginnen met Bitcoinmining

Je zult leren (1) hoebitcoinminingwerkt, (2) hoe te beginnen met bitcoinmining, (3) wat de bestebitcoinmining software is, (4) watde bestebitcoinmining hardware is, (5) waar je de bestebitcoinmining pools kunt vinden en (6) hoe je je bitcoin-opbrengsten optimaliseert.


Bitcoinmining is lasting om met winst te doen maar als je het probeert is deze Bitcoinminer waarschijnlijk je beste kans.

Hoe BitcoinMiningWerkt

Voordat je begint met Bitcoinmining is het handig om te begrijpen wat Bitcoinmining echt betekent. Bitcoinmining is legaal en wordt bereikt door SHA256 double roundhash verificatieprocessen te draaien om zo Bitcoin-transacties te valideren en de vereiste veiligheid voor de publieke ledger van het Bitcoin-netwerk te leveren. De snelheid van Bitcoinmining wordt gemeten in hashes per seconde.

Het Bitcoin-netwerk beloont Bitcoinminers voor hun moeite door bitcoins vrij te geven aan hen die de benodigde rekenkracht bijdragen. Dit komt in de vorm van zowel nieuw uitgegeven bitcoins als van de transactietarieven inbegrepen bij de transacties die worden gevalideerd door het Bitcoinmining. Hoe meer rekenkracht je bijdraagt, hoe groter je aandeel van de opbrengst.

Stap 1 -Kies De Beste BitcoinMining-Hardware

Bitcoins Kopen - In sommige gevallen zal je wellicht mining hardware moeten betalen met bitcoins. Vandaag de dag kan je de meeste hardware kopen op Amazon. Je wilt wellicht ook de bitcoinchartschecken.

Hoe Te Beginnen MetBitcoinMining

Om te beginnen met bitcoinsmining, zal jebitcoinmining-hardware moeten bemachtigen. In de eerste dagen vanbitcoin, was het nog mogelijk om met je processor of snelle videokaartvan je computer te minen. Vandaag de dag is dat niet meer mogelijk. Op maat gemaakte BitcoinASIC chipsbieden prestatiestot 100x de capabiliteit van oudere systemen en domineren nu de Bitcoinmining-industrie.

Bitcoinminingmet iets minder goeds zal meer kosten aan elektriciteit dan je waarschijnlijk zult verdienen.Het is daarom essentieel om bitcoins te minen met de beste bitcoinmining-hardware specifiek ontworpen voor dat doel.Meerdere bedrijven zoalsAvalonbieden uitmuntende systemen specifiek gebouwd voor bitcoinmining.

Beste Bitcoin Cloud Mining-Services

Een andere optie is aankoop gericht op Bitcoincloudmining-contracten. Dit versimpelt het proces enorm maar verhoogt het risico omdat je geen controle hebt over de daadwerkelijke fysieke hardware.

Het opgenomen worden in deze lijst is GEEN goedkeuring van deze services en is uitsluitend bedoeld als Bitcoincloudmining-vergelijking. Er zijn een ontelbaar aantal Bitcoincloudmining-scams geweest.

Hashflare Recensie: Hashflare biedt SHA-256 mining-contracten en meer winstgevende SHA-256 coins kunnen worden gemined terwijl automatische uitbetalingen nog steeds in BTC zijn. Klanten moeten minimaal 10 GH/s kopen.

Genesis Mining Recensie: Genesis Mining is de grootste Bitcoin en scryptcloudmining-aanbieder. Genesis Mining biedt drie Bitcoincloudmining plannen die redelijk geprijsd zijn aan. Zcashmining-contracten zijn ook beschikbaar.

Hashing 24 Recensie: Hashing24 is sinds 2012 betrokken bij Bitcoinmining. Ze hebben faciliteiten in IJsland en Georgië. Ze gebruiken moderne ASIC-chips van BitFury om maximale prestaties en efficiëntie te leveren.

Minex Recensie: Minex is een innovatieve aggregator van blockchain-projecten, gepresenteerd als economische simulatiegame. Gebruikers kunnen Cloudpacks kopen welke dan kunnen worden gebruikt om een index van voorgeselecteerde cloudmining farms, loterijen, casino’s, beurzen in de echte wereld en nog veel meer op te bouwen.

Minergate Recensie: Biedt zowel pool als mergedmining en cloudmining-services voor Bitcoin aan.

Hashnest Recensie: Hashnest wordt uitgevoerd door Bitmain, de producent van de Antminer-lijn van Bitcoinminers. HashNest heeft momenteel meer dan 600 Antminer S7’s te huur. Je kunt de meest actuele prijzen en beschikbaarheid checken op de website van Hashnest. Op het moment van schrijven kan een Antminer S7 worden gehuurd voor $1,200.

Bitcoin Cloud Mining Recensie: Momenteel zijn alle Bitcoin Cloud Mining-contracten uitverkocht.

NiceHash Recensie: NiceHash is uniek in dat het een orderportefeuille gebruikt om mining-contractkopers en -verkopers te matchen. Check hun website voor actuele prijzen.

Eobot Recensie: Begin met Bitcoincloudmining met slechts $10. Eobot beweert dat klanten zelfs na 14 maanden al kunnen breken.

MineOnCloud Recensie: MineOnCloud heeft momenteel ongeveer 35 TH/s aan mining-apparatuur te huur in de cloud. Enkele miners die te huur staan zijn AntMiner S4’s en S5’s.

Stap 2 - Download Gratis Bitcoin Mining Software

Zodra je je bitcoinmining-hardware hebt ontvangen zal je een special programma moeten downloaden dat wordt gebruikt voor Bitcoinmining. Er zijn vele verscheidene programma’s voorBitcoinmining, maar de twee meest gebruikte zijnCGminerenBFGminer,welke beidecommandoregelprogramma’s zijn.

Als je liever het gemak dat bij een GUI hoort hebt, kun je EasyMiner proberen, een ‘click and go’ Windows/Linux/Android-programma. Je wilt misschien meer gedetailleerde informatie over de bestebitcoinmining-software.

Stap 3 -Word Lid Van EenBitcoinMining Pool

Wanneer je klaar bent om bitcoins te minen raden we je aan om lid te worden van een Bitcoinmining pool. Bitcoinmining pools zijn groepenBitcoinminersdie samenwerken om een block op te lossen en de opbrengst te verdelen. Zonden een Bitcoinmining pool, kun je meer dan een jaar lang bitcoinsminen maar nog steeds geen enkele bitcoin verdienen. Het is veel handiger om het werk te verdelen en de winst te delen met een veel grotere groep Bitcoinminers. Hier zijn wat opties:

Voor een volledig gedecentraliseerde pool raden we p2pool sterk aan.

Van de volgende pools wordt vermoed dat ze momenteel volledig blocks aan het valideren zijn metBitcoinCore 0.9.5 ofrecenter (0.10.2 ofrecenteraangeraden door DoS-kwetsbaarheden):

Stap 4 - Zet Een Bitcoin Wallet Op

De volgende stap in Bitcoinmining is het opzetten van een Bitcoin wallet om de geminedeBitcoins te kunnen ontvangen. Copay is een geweldigeBitcoin wallet enwerkt op veel verschillende besturingssystemen. Bitcoin hardware wallets zijn ook beschikbaar.

Bitcoinsworden naar jeBitcoin wallet verstuurd door een uniek adres te gebruiken dat alleen bij jou hoort. De belangrijkste stap in het opzetten van je Bitcoin wallet is het beveiligen tegen mogelijke bedreigingen door two-factor authenticatie in te schakelen of het op een offline computer te bewaren die geen toegang heeft tot het internet. Wallets kunnen worden verkregen door een software-cliënt op je computer te downloaden.

Voor hulpbij het kiezen van eenBitcoin wallet kan je hier beginnen.

Je moet ook je Bitcoins kunnen kopen en verkopen. Hiervoorradenwijaan:

  • SpectroCoin - Europeseexchangemet SEPA op dezelfde dag en mogelijkheid tot kopen met creditcards
  • Kraken -De grootste Europese exchange met SEPA op dezelfde dag
  • BuyingBitcoin Guide -Krijg hulp bij het vinden van een Bitcoin exchange in jouw land.
  • LocalBitcoins -Deze fantastische service biedt je de mogelijkheid om mensen in je gemeenschap te zoeken die direct bitcoins aan je willen verkopen. Maar wees voorzichtig!
  • Coinbase is een goede plek om voor het eerst bitcoins te kopen. We raden je sterk af bitcoins binnen hun service te bewaren.

Stap 5 -Up-To-Date Blijven Met Bitcoin-Nieuws

Up-To-Date blijven met Bitcoin-nieuws is belangrijk voor je bitcoinmining-inkomsten. Als je algemeen Bitcoin-nieuws wilt raden we de WeUseCoins nieuwssectie aan.

Er is deBitcoinMining Nieuwssectie en dit zijn de 5 meest recente artikelen:

[WAARSCHUWING] - 1 August 2017 de BIP 148 UASF zal plaatsvinden. Dit kan een grote invloed hebben op jouw inkomsten alseen Bitcoinminerdoor delegacyof BIP 148 chain te minen.

Ter voorbereiding raden we je aan deze UASF Handleiding te lezen.

Written by Bitcoin Mining on .