Guide för att skapa Bitcoin – Kom igång med att skapa Bitcoin

Du kommer att lära dig (1) hur skapande av Bitcoin fungerar, (2) hur du börjar skapa Bitcoins, (3) vilken den bästa mjukvaran är för skapande av Bitcoin, (4) vilken den bästa hårdvaran är för skapande av Bitcoin är, (5) var du kan hitta de bästa genereringspoolerna för Bitcoin och (6) hur du optimerar dina intäkter av Bitcoin.


Att skapa Bitcoin är svårt att göra med vinst men om du försöker så är enna Bitcoin miner troligen att rekommendera.

Hur skapande av Bitcoin fungerar

Innan du börjar skapa Bitcoin, är det användbart att förstå vad skapande av Bitcoin verkligen betyder. Skapande av Bitcoin är lagligt och uppnås genom att köra SHA256 dubbelrunda-hash-verifieringsprocesser, för att validera transaktioner med Bitcoin och tillhandahålla den nödvändiga säkerheten för den offentliga huvudboken i Bitcoin-nätverket. Hastigheten med vilken skapande av Bitcoins mäts i hasher per sekund.

Bitcoin-nätverket kompenserar skapare av Bitcoin för deras ansträngningar genom att släppa bitcoin till dem som bidrar med den nödvändiga beräkningskraften. Detta kommer i form av både nyutgivna bitcoins och från transaktionsavgifterna som ingår i de transaktioner som validerats vid skapare av Bitcoin. Ju mer datorkraft du bidrar med, desto större blir din andel av belöningen.

Steg 1 – Få den bästa hårdvaran för att skapa Bitcoin

Köpa Bitcoins - I vissa fall kan du behöva köpa hårdvara för att generera bitcoins. Idag kan du köpa de flesta hårdvarorna på Amazon. Du kan också se bitcoin charts.

Hur du kommer igång med att börja skapa Bitcoin

För att börja skapa Bitcoins, du måste förvärva Bitcoin-genereringshårdvara. I början av Bitcoins historia var det möjligt att skapa med din dators CPU eller höghastighets videoprocessorkort. Idag är det inte längre möjligt. Anpassade Bitcoin ASIC-chips erbjuder prestanda upp till 100x av möjligheten hos äldre system, som har kommit att dominera Bitcoin-genereringsindustrin.

Bitcoinskapande med mindre kommer att förbruka mer i el än du sannolikt kommer att tjäna. Det är viktigt att generera Bitcoins med den bästa hårdvaran för att skapa Bitcoin speciellt för detta ändamål. Flera företag som Avalon erbjuder utmärkta system, speciellt konstruerade för skapande av Bitcoin.

Bästa molntjänster för skapande av Bitcoin

Another option is to purchase in Bitcoin cloud mining contracts. Detta förenklar processen mycket, men ökar risken för att du inte kontrollerar den faktiska fysiska hårdvaran.

Att vara upptagen i detta avsnitt är INTE en godkännande av dessa tjänster. Det har funnits en enorm mängd av falska molntjänster för skapande av Bitcoin.

Recension avHashflare: Hashflare erbjuder SHA-256 genereringskontrakt och mer lönsam SHA-256-coins kan skapas medan automatiska utbetalningar fortfarande finns i BTC. Kunder måste minst köpa 10 GH/s.

Recension av Genesis Mining: Genesis Mining är den största erbjudaren av molntjänster för skapande av Bitcoin och scrypt. Genesis Mining erbjuder tre molngenereringsplaner för Bitcoin som är rimligt prissatt. Zcash mining contracts finns också tillgängliga.

Recension av Hashing 24: Hashing24 har varit involverat i skapande av Bitcoin sedan 2012. De har faciliteter på Island och i Georgien. De använder moderna ASIC-chips från BitFury som levererar så maximal prestanda och effektivitet som möjligt.

Recension av Minex: Minex är en innovativ aggregator av blockchain-projekt som presenteras i ett ekonomiskt simuleringsspelformat. Användare köper Cloudpacks som sedan kan användas för att bygga ett index från förutvalda uppsättningar av molngenerering, lotterier, kasinon, verkliga marknader och mycket mer.

Recension av Minergate: Erbjuder både pool- och sammanslagen generering och molngenereringstjänst för Bitcoin.

Recension av Hashnest: Hashnest drivs av Bitmain, producenten av Antminer-linjen Bitcoinskapare. HashNest har för närvarande 600 Antminer S7s till uthyrning. Du kan se de senaste uppdateringarna och tillgängligheten på Hashnests hemsida. Vid skrivningstidpunkten kan en Antminer S7’s hashkurs lånas för $1,200.

Recension av Bitcoin Cloud Mining: För närvarande är alla molntjänster för skapande av Bitcoin utsålda.

Recension av NiceHash: NiceHash är unik genom att den använder en orderbok för att matcha köpare och säljare av genereringskontrakt. Se webbplatsen för aktuella priser.

Recension av Eobot: Börja skapa Bitcoin i molnet för så lågt som $10. Eobot hävdar att kunder kan uppnå balans inom 14 månader.

Recension av MineOnCloud: MineOnCloud har för närvarande cirka 35 TH/s av genereringsutrustning för utlåning i molnet. Vissa generatorer som är tillgängliga för utlåning inkluderar AntMiner S4s och S5s.

Steg 2 – Ladda ned gratis mjukvara för att skapa Bitcoin

När du har fått din hårdvara för skapande av Bitcoin, så måste du ladda ner ett speciellt program som används för skapande av Bitcoin. Det finns många program som kan användas till skapande av Bitcoin, men de två populäraste är CGminer och BFGminer, vilka är kommandoradsprogram.

Om du föredrar den användarvänlighet som kommer med en GUI, kan du testa EasyMiner, som är ett klicka-och-kör-program för windows/Linux/Android.

Du kanske vill få mer detaljerad information om best bitcoin mining software.

Steg 3 – Gå med i en genereringspool för Bitcoin

Då du är redo att skapa Bitcoins så rekommenderar vi att gå med i en Bitcoin mining pool. Genereringspooler för Bitcoin är grupper av genererare av Bitcoin som arbetar tillsammans för att lösa ett block och dela dess belöningar. Utan en genereringspool för Bitcoin så kan du skapa Bitcoins under mer än ett år och aldrig förtjäna några Bitcoins. Det är mycket bekvämare att dela arbetet och dela belöningen med en mycket större grupp av Bitcoin miners. Här är några alternativ:

För en helt decentraliserad pool, rekommenderar vi starkt p2pool.

Följande pooler anses för närvarande vara fullt validerande block med Bitcoin Core 0.9.5 eller senare (0.10.2 eller senare rekommenderat på grund av sårbarheter med DoS):

Steg 4 - Set Up A Bitcoin Wallet

Nästa steg för att skapa Bitcoins är att upprätta en Bitcoin-plånbok eller använda din befintliga Bitcoin-plånbok för att ta emot de Bitcoins du skapar. Copay är en bra Bitcoin-plånbok och fungerar på många olika operativsystem. Bitcoin hardware wallets är också tillgängliga.

Bitcoins skickas till din Bitcoin-plånbok genom att använda en unik adress som bara tillhör dig. Det viktigaste steget i att upprätta din Bitcoin-plånbok är att säkra den från potentiella hot genom att möjliggöra tvåfaktors-autentisering eller ha den på en offline-dator som inte har åtkomst till Internet. Plånböcker kan erhållas genom nedladdning av en programklient till din dator.

För att få hjälp med att välja en Bitcoin-plånbok så kan du komma igång här.

Du måste också kunna köpa och sälja dina Bitcoins. För detta rekommenderar vi:

  • SpectroCoin - Europeisk börs med SEPA samma dag och kan köpa med kreditkort
  • Kraken - Den största europeiska börsen med SEPA samma dag.
  • Buying Bitcoin Guide - Få hjälp att hitta en Bitcoin-växlare i ditt land.
  • Local Bitcoins - Med denna fantastiska tjänst kan du söka efter personer i din community som är villiga att sälja Bitcoins direkt till dig. Men var försiktig!
  • Coinbase är ett bra ställe att börja när du köper Bitcoins. Vi rekommenderar starkt att du inte behåller några bitcoins i deras tjänst.

Steg 5 – Håll dig uppdaterad med nyheter från Bitcoin

Att hålla dig uppdaterad om nyheter om Bitcoin är viktigt för dina vinster vid genererande av Bitcoins. Om du vill ha generella nyheter om Bitcoin så rekommenderar vi sektionen WeUseCoins news.

Det finns sektionen nyheter om skapande av Bitcoin och dessa är de 5 senaste artiklarna:

[WARNING] – Den 1:a August 2017 kommer BIP 148 UASF att inträffa. Detta kan kraftigt påverka ditt resultat som en skapare av Bitcoin, genom att endera generera arvet eller BIP 148-kedjan.

För att förbereda dig rekommenderar vi att du läser denna UASF-Guide.

Written by Bitcoin Mining on .